Zondag 10 maart 2024 clubuitje Schiermonnikoog

Clubuitje LLC Schiermonnikoog 10 maart 2023. We zien elkaar om 9.00 uur in de vertrekhal Lauwersoog van de veerboot naar Schiermonnikoog. De boot vertrekt om 9.30 uur, kaartje kan online of in de vertrekhal gekocht worden. Zodra we op het eiland aankomen maken we meestal eerst een groepsfoto en gaan daarna een leuke wandeltocht maken over het eiland, vaak beslissen we pas op de boot welke route we nemen. Onderweg houden we een kleine pauze en nuttigen we onze zelf meegebrachte broodjes en drinken. Daarna lunchen bij een leuk restaurant. Na de lunch maken we een stevige wandeling over het strand richting het dorp dat zal voor de één een langere tocht zijn dan voor de andere, ieder op zijn eigen niveau. Eenmaal in het dorp aangekomen drinken we nog wat bij b.v. Hotel van der Werff. Na de versnapering vertrekt een groep wandelaars naar de boot, wat later een groep die met de bus naar de boot gaat, ieder beslist wat het best bij hem of haar past. De boot vertrek om 16.30 uur naar Lauwersoog. Weer aangekomen in Lauwersoog gaan we meestal met een groep leden nog een visje eten bij Restaurette Schierzicht, wie zin heeft zien we daar en van de mensen die liever rechtstreeks naar huis gaan hebben we bij de boot afscheid genomen.